Продължете към съдържанието
Начало » Блог » Подгответе се за Епичното Приключение на Enchanted Tours! Разработваме най-подробния Гийк Тур в Обединеното кралство

Подгответе се за Епичното Приключение на Enchanted Tours! Разработваме най-подробния Гийк Тур в Обединеното кралство

  Вие сте страстен почитател на всичко гийк? Идеята да изследвате култови места от вашия любим филм, сериал или книга ли ви носи тръпки? Е, скъпи фенове, вижте какво ви подготвихме! Enchanted Tours, вашият надежден спътник в гийк туризма, работи неуморно над нашият предстоящ Гийк Тур в Обединеното кралство, приключение, което ще ви пренесе в сърцето на вашите любими магически светове. Вземете магическата пръчка, лазерния меч и наметалото, защото това приключение скоро ще започне!

  Нашето очарователно пътуване започва не някъде другаде, а във великолепната столица на Англия, Лондон. Ще бъдете омагьосани от вълшебството на тези места. Първата спирка е гара Кингс Крос, където може да заснемете своя собствена момент от Хари Потър на Платформа 9¾. Усетете магията във въздуха, докато влезете в света на магьосници и вещици.

  След това ще се разходим из оживените улици на Лондон, за да открием реални места, които вдъхновяват известния детектив на Артър Конан Дойл, Шерлок Холмс. Ще ходите в стъпките на този гениален детектив, докато изследвате Бейкър Стрийт и Музея Шерлок Холмс.

  Влезте в Света на Магията

  Докато се придвижваме извън Лондон, истинската магия на Гийк Тура в Обединеното кралство започва да се разкрива. Следващата спирка е Studio Tour на Warner. Потопете се в очарователния свят на Хогуортс, ДиагонАли и Забранената гора. Свидетелствайте на невероятните произведения, които възкресяват визията на Дж.К. Роулинг.

  Никоя гийк екскурзия не би била пълна без пътуване до далечната, далечна галактика. На Гик Тура в Обединеното кралство ще ви заведем в къщата на Star Wars – The Fans Strike Back: A Star Wars fan exhibition където ще видите невероятни макети и модели от любимата ви сага. Изживейте незабравими моменти снимайки се с възстановките на култови сцени.

  Гийк Тура в Обединеното кралство на Enchanted Tours е най-големият пътешественик за феновете на гийк културата. От магьосници и детективи до джедаи и пътешественици във времето, това пътуване има всичко. Бъдете готови да видите вашите най-смелите фантазии да стават реалност, докато стъпите в съвсем наистина места, които са разпалили вашата Гийк фантазия

  Следете ни в социалните медии и бъдете първите, които си осигуряват място на Гик Тур в Обединеното кралство. Подгответе се да се насладите на най-голямото гик пътуване, докато изследвате очарователния свят на Обединеното кралство с Enchanted Tours.

  Proceed Booking